Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Friss bejegyzések

2011. dec. 27.

Jelzáloghitelek online

Az Internet világában minden lehetőséget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezőbb jelzáloghitel ajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti.

tovább »
2011. dec. 23.

Adósságrendező hitel igénylése gyorsított ügyintézéssel

Az adósságrendező hitelek esetében, amikor már nagyon problémás a hitel fizetése, van lehetősége gyorsított ügyintézés igénylésére. Ez miért előnyös Önnek? A gyorsított ügyintézés igénybe vételével nem kell heteket, hónapokat várnia, hanem jóval hamarabb csökkentheti törlesztő részletei nagyságát és mennyiségét. Az adósságrendező hitel lényege ugyanis éppen az, hogy a jelenlegi több helyett egyetlen törlesztőt kelljen a továbbiakban fizetnie, amely alacsonyabb, mint a korábbiak összege.

tovább »
2011. dec. 21.

Legjobb személyi hitelek 2011

Találja meg a legjobb személyi hiteleket! Használja a hitelkalkulátort! A kalkulátor mindössze pár perc alatt kiszámolja Önnek a várható törlesztő részletei nagyságát! Több ajánlat közül tud választani, hogy megtalálja a legjobbat,  amelyek közül azonnali összehasonlítás után ki is tudja választani.

tovább »
2011. dec. 20.

Bővítési hitel

A bővítési hitel azt a célt szolgálja, hogy lakását függőleges, vagy vízszintes irányba bővíteni tudja. Ahhoz, hogy a legkedvezőbb, legolcsóbb ajánlatot tudja igénybe venni, az oldal tetején lévő bővítési hitel kalkulátort tudja használni. Ehhez mindössze a futamidőt, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia, és azonnal látni fogja az eredményt. A kalkulátor több ajánaltot is mutat Önnek, hogy garantáltan a legocsóbb törlesztőt tudja választani.

tovább »
2011. dec. 18.

Korszerűsítési hitelek

A korszerűsítésre adható lakáshitel nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem a jelenlegi értéket veszi figyelembe az értékbecslő, hanem a várhatót (vagyis a korszerűsítés utánit). Így nagyobb összegű hitelt kaphat.

tovább »
2011. dec. 16.

Építési hitelkalkulátor

Az építési hitelkalkulátor használatával nemcsak a törlesztő részletei nagyságátá számolhatja ki, hanem a legkedvezőbb konstrukciót is megtalálhatja. A törlesztő részletet a futamidő, illetve a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával tudja kikalkulálni. A kapott törlesztőket egyszerűen összehasonlítja és a legjobbat ez alapján ki tudja választani.

tovább »
2011. dec. 15.

Ingatlanlízing kalkulátor 2011

Az ingatlanlízing kalkulátorokat akár ingatlanra is használhatja, így a legolcsóbb, legjobb törlesztőt is megtalálhatja. A lakáslízing alapvetően egy alacsony önerővel igényelhető finaszírozási forma. Ezen felül akár deviza alapon is igénybe vehető, így több ajánlat közül választhat. A kalkulátornak a futamidőt, valamint a lízing összegét kell megadnia és máris látni fogja a lehetőségeit, amelyek közül a legolcsóbbat tudja választani.

tovább »
2011. dec. 13.

Személyi kölcsönök online

Személyi kölcsönöket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

tovább »
2011. dec. 11.

Deviza lakáshitelek

Az elmúlt időszak változásokat hozott a hitelezés életében is. Ez bővítette a lehetőségeket, mivel már nem csak forint (HUF), hanem euró (EUR) alapú jelzáloghitelt is igényelhet. Ennek azonban szigorúbb feltételei vannak, így csak kevesek számára elérhető. Elsősorban a magasabb jövedelemmel rendelkezők igényelhetik, ám remélhetőleg ezt a kört később (az általános helyzet javulásával) bővítik.

tovább »
2011. dec. 11.

Szabadfelhasználású hitelek online

Szabadfelhasználású hiteleket akár online is igényelhet, így elkerülheti a sorban állást, amellyel időt, energiát, és akár pénzt is megtakaríthat, hiszen nem kell elmennie sehova sem. Fontos azonban, hogy a csatolandó dokumentumokat mindenképpen kérik a bankok is, tehát ezt nem kerülheti el.

tovább »
2. oldal | Összesen 10 oldal

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »