1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Lakáshitel

Mekkora lesz a törlesztőrészlet?

Lakásvásárlási hitelkalkulátor segítségével a legjobb törlesztőrészletek közül válogat. Több mint 30 bank kínálatát találja meg egy helyen. Egy lépésre van a legolcsóbb lakáshiteltől! Nyomja meg az ajánláskérés gombot és töltse ki online igénylő űrlapunkat és felkészült kollegánk egy napon belül megkeresi Önt.

Legjobb lakáshitelek egy helyen!

A lakáshitel egy ingatlanalapú hitel, amely felhasználásának célja kötött. Ezek a célok lehetnek lakás vásárlása, építése, bővítése és korszerűsítése.  Lakásvásárlási hitel pillanatnyilag kizárólag forint alapon érhető el. Forint alapon azonban lehet választani új lakás vásárlása, építése esetén államilag támogatott lakáshitel és piaci lakáshitel közül.  A finanszírozási arány, vagy más néven felvehető hitelösszeg nem haladhatja meg az fedezetül felajánlott ingatlan piaci értékének 80%-át. Amennyibe van lehetősége pótingatlan bevonására, abban az esetben a vételár 100%-a igényelhető lakásvásárlási hitelként. 2010 júniusától az állam felfüggesztette közvetlen támogatásokat, a szocpolt és a fél szocpolt. A lakáshitel 1 és 420 hónap közötti időszakra vehető fel.

Össze kívánja hasonlítani több mint 30 bank kínálatát?

Naponta frissülő lakáshitel kalkulátor segítségével 2 perc alatt összehasonlíthatja a banki partnereink ajánlatát otthonról kényelmesen. Az igényléshez nem kell mást tennie, töltse ki a szükséges mezőket és rátalál a megoldásra.

Miért éri meg minket választani?>

Mivel szint az összes bankkal szerződéses partneri viszonyba vagyunk, ezért a Tőlünk kapott ajánlatok – legalább 3 darab - garantáltan a piac legolcsóbb lehetőségeit nyújtják. Kizárólag működő ajánlatokat teszünk Ön elé, amelyek a kidolgozásukat megelőzően előminősítésre kerültek a partnerbankoknál. Nálunk biztosra mehet és a hitellel nem lesz gondja!

Lakáshitel igénylésének feltételei:

  • 18 – 70 éves adós
  • 3 hónapot meghaladó munkaviszony
  • Határozatlan idejű munkaszerződés
  • 3-6 hónapos banki folyószámla múlt
  • Jelzálogképes ingatlan
  • Elmúlt hónapról fizetési határidőn belül befizetett közüzemi számla és a befizetést igazoló bizonylat

Lakáshitelek igényléséhez szükséges dokumentumok:

  • Érvényes személyes okmányok
  • Kereseti igazolás
  • Ingatlan dokumentumai (tulajdoni lap, alaprajz, helyszínrajz)
  • Hitelkérelmi nyomtatványcsomag (Kitöltését bízza ránk!)

Kapcsolódó bejegyzések

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »