1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Hitelkiváltás

Mekkora lesz a törlesztőrészlet?

Hitelkiváltás kalkulátor segítségével könnyedén összehasonlíthatja a piacon elérhető legjobb törlesztőrészleteket több mint 30 bank kínálatából. Amennyiben valóban spórolni szeretne, akkor nyomja meg az ajánláskérés gombot és töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat. Kollegánk 1 napon belül megkeresi Önt ajánlatainkkal.

Adósságrendező kalkulátor

Adja meg meglévő egy vagy több hitelének adatait. A hiteltípus, a hitelösszeg, a futamidő és törlesztőrészlet megadását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek, hogy milyen megtakarítás érhető el jelenlegi törlesztőrészletéhez képest.
Ft

Hogyan tud havonta több mint 10.000 forintot spórolni?

Hitelkiváltás egy ingatlanalapú hitel, amelynek célja a meglévő hiteleinek egybegyúrása. Ennek köszönhet akár 50%-kal csökkentheti havi törlesztését. Hitelkiváltás esetén kiemelten fontos, hogy meglévő kölcsöneit pontosan, fizetési határidőn belül fizesse az elmúlt 4-6 hónapban. Hol látja a bank a csúszásokat? A folyószámla kivonaton látható a késedelmes fizetés sajnos. A késedelmes, rossz hiteltörlesztés sokszor kamatfelárat eredményez, azaz többet kell fizetnie Önnek. Hitelkiváltáshoz szükséges igazolt jövedelem. A felvehető hitelösszeg maximum az ingatlan értékének 80%-a lehet. Aktív BAR listás hiteligénylő kizárólag tiszta adóstárs bevonásával igényelhet kölcsön. Amennyiben passzív báros kérelmező, akkor legalább 6 hónapnak el kell telnie a BAR tartozás kifizetése óta.

Hitelei összevonásával akár 50%-kal lecsökkentheti törlesztőrészleteit.

Hitelkiváltás kalkulátor működése pofonegyszerű. Írja be a mezőkbe a kért adatokat és a számol gomb megnyomását követően megjelennek az igényeinek megfelelő legolcsóbb törlesztőrészleteket. Ne habozzon, számoljon!

Mikor javasoljuk hitele kiváltását?

  • Több hitele van (autóhitel, személyi hitel, áruhitel, hitelkártya, stb.)
  • Több mint 1 éve vette fel hitelét, legyen szó bármilyen hitelről

Hitelkiváltás nem csak forint alapon érhető el, hanem Euró (EUR) és Svájci frank (CHF) alapon. A gyakorlatban tehát meglévő devizahitelét ki tudja váltani azonos devizanemű hitellel, vagy pedig forint alapú hitellel. Tehát egy Euró alapú hitelt csak Forint vagy Euró alapon tud kiváltani, Svájci frank alapon nem lehetséges. 

Hitelkiváltás igényléséhez szükséges dokumentumok?

  • Személyes okmányok
  • Elmúlt 6 havi folyószámla kivonat
  • Kiváltandó hitelek kölcsönszerződéseinek másolata 
  • Kiváltandó hitelekről tőkeigazolás (igazolás célja, hogy a bank lenyilatkozza Ön jól/rosszul fizető adós
  • Fedezetül felajánlott ingatlan papírjai
  • Munkáltatói igazolás 

Kapcsolódó bejegyzések

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »