Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

Jelzáloghitelt akár szabad felhasználásra is igényelhet. Ennek fedezetét ingatlan szolgáltatja. A lakáscélú hitelekkel ellentétben ezeknél nincs számlabemutatási kötelezettség,arra fordítható, amire szeretné. Mivel a fedezet nagy értékű, így maga a hitel összege akár magasabb is lehet, így megvalósíthatja kisebb-nagyobb céljait, pl.: nyaralás, autó, stb...

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei:

 • Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30 év.
  Kizárólag Forint (HUF) alapon igényelhetÅ‘. Deviza alapú jelzáloghitelt cska adósságrendezésre, illetve hitelkiváltásra igényelhet.
  A felvehetÅ‘ hitelösszeg maximuma maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet. Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehetÅ‘ hitelként.  - Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni.
 • Aktív BAR / KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt. Kizárólag tiszta – nem BAR listás – adós bevonásával oldható meg az kölcsönkérelem.

Miért érdemes a hitelkalkulátor használata?

A szabad felhasználású jelzáloghitelkalkulátor használatával könnyedén megtalálhatja az Önnek legkedvezÅ‘bb konstrukciót. A kalkulátor olyan Önnek, mintha segédet alkalmazott volna. Kiszámolhatja a várható törlesztÅ‘ részletét - a futamidÅ‘ és a kölcsönösszeg megadásával -, a legjobb ajánlatokat összehasonlítja, hogy Ön lássa a különbségeket. E mellett kérhet elÅ‘zetes hitelminÅ‘sítést, amellyel kiderítheti, hogy megkaphatja-e a hitelt, ha a késÅ‘bbiekben igényli.

Nem rendelkezik ingatlanfedezettel? A megoldás: A személyi hitel:

 • A személyi hitel összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával ez maximum a jövedelem 7-8szorosára növelhetÅ‘.
 • Futamideje általában 7-8 év, ez pénzintézetenként változik.
 • Minimum 6 hónapos munkaviszonnyal kell rendelkeznie az igénylÅ‘nek.
 • Már 18 éves kortól elérhetÅ‘, de itt még nagy az elutasítási arány. Inkább 25 év felett jellemzÅ‘ a pozitív elbírálás.
 • A felsÅ‘ korhatár 65 év.
 • Nem csak forint (HUF), hanem euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is igényelhetÅ‘.
 • Fontos: A hiteligénylÅ‘ sem aktív, sem passzív esetben nem szerepelhet a BAR/KHR listán, ez minden esetben elutasítást von maga után!

Fordítsa pénzét arra, amire szeretné! Valósítsa meg álmait! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »