1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Osztrák hitel

Sokkal kedvezőbb törleszőtérészletek!

Amennyibe olcsóbb lehetőséget keres a hazai bankok ajánlatainál, akkor megtalálta a legolcsóbb megoldást. Nyomja meg az ajánlatkérés gombot és töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat és munkatársunk megkeresi Önt 1 napon belül. 

Magyar bankoknál olcsóbb osztrák hitelek!

Az osztrák hitel egy jelzáloghitel fantázianeve, amely annyiban különbözik pusztán a hagyományos jelzáloghitelektől, hogy a hitel folyósítója egy osztrák pénzintézet. Ugyanúgy a hitel fedezetét ingatlan jelenti.

Folyamatosan frissülő osztrák hitel kalkulátor segítségével otthonról kényelmesen megtalálja a legjobb Ausztriai hitel törlesztőt.  Az Ausztriában kínált hitelek akár2-4%-kal kedvezőbb kamatozásúak, mint hazai társaik. A 2010-es banki szigorításoknak köszönhetően bizonytalan időre felfüggesztésre került Magyarországon a jelzálog alapú hitelezés.

Ez a lépés korlátozza az osztrák hitelek létjogosultságát is, hiszen a pillanatnyi törvényi szabályozás mellett kizárólag adósságrendezésre, hitelkiváltásra lehet osztrák hitelt felvenni. Egyéb esetben, lakásvásárlás, illetve szabad felhasználású hitel esetében nincs meg erre a lehetőség.

Fontos kiemelni, hogy a fenti, jelzáloghiteleket érintő változás nem befolyásolja a személyi kölcsön és lakáslízing termékeket. Tehát a felsorolt termékek esetében továbbra is igényelhet hitel deviza alapon.  Osztrák bankok kizárólag prémium kategóriás, magas minőségű ingatlanokat fogadnak el fedezetként nagyobb településeken.

Osztrák hitel igényléséhez szükséges dokumentumok és feltételek:

  • Hiteligénylő élekor 18-70 év
  • Érvények személyes iratok (személyi igazolvány kiváltható útlevéllel)
  • Ingatlan dokumentumai (tulajdoni lap)
  • Futamidő 1-25 év
  • Adható hitelösszeg az ingatlan értékének 50-60%-a
  • Kereseti igazolás nem szükséges (azonban az osztrák bank nagyon alaposan megvizsgálja miből fogja visszafizetni a kölcsönt)
  • BAR / KHR listát nem vizsgálják

Kapcsolódó bejegyzések

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »