Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Állami segítség az adósoknak

Megoldódhat az adósok helyzete, talán az utolsó percben, de még idÅ‘ben érkezik a segítség. Ugyanis tervezik, hogy visszahozzák az állami támogatást a lakásvásárlóknak.

 

Ezt azok vehetnék igénybe, akik olyan ingatlant vesznek, amelyet jelzáloghitel terhel, ezáltal könnyítenének a devizások helyzetén.
Miközben végleges idÅ‘pontot kapott a kilakoltatási moratórium megszüntetése (július 1), ez reménytelenséggel tölti el a devizahiteleseket. Szerencsére azonban úgy néz ki, hogy végre megoldódik ez a gond. Bár folyamatosan változó hírek röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni az adósokkal, talán (még nem 100%) van reménysugár.

 

A jelenlegi tervek többfélét sugallnak: egyrészt a hárompilléres rendszer bevezetése, ahol, ha már a pénzintézetek sem tudnak segíteni, akkor az önkormányzat lép be harmadik szereplÅ‘ként. Bár az adósok elveszítenék lakásukat, mégsem kellene kiköltözniük, hanem kedvezÅ‘ áron bérbe vehetnék ugyanazt. Ezen felül az államilag támogatott lakáshitelek visszavezetése, amelyet azok kaphatnak meg, akik olyan ingatlant vásárolnak, ahol a másik oldalon egy "bajbajutott" áll.

A piac pedig ezzel párhuzamosan fellendülésbe kezdett, legalábbis az eredmények ezt mutatják. Egyre nÅ‘ a hazánkba invesztált tÅ‘ke, amely jelentÅ‘sen kedvezÅ‘ számunka. KiemelkedÅ‘ az is, hogy elsÅ‘ként a közép-kelet európai régióból hazánkban fordult át a kocka.

Az építÅ‘ipar még mindig stagnál, azonban ez is változhat. A növekedésnek köszönhetÅ‘en csökkenhet Magyarország kockázati szintje, amely azt jelentené, hogy még több befektetÅ‘ érkezne hazánkba. Ez pl.: a bevásárlóközpontok építésén is meglátszik, hiszen az elmúlt évben mindössze a Corvin, valamint az Europeaum nyílt meg, ez utóbbi a Blaha Lujza téren. A továbbiakhoz viszont erÅ‘teljes lökések kellenek, még továbbra is, ám a kezdet már ígéretes.

Tehát még mindig bizonytalan a helyzete az adósoknak, ám a fénysugár egyre nagyobb. ElsÅ‘sorban a július hoz változást, ekkor derül ki, hogy mi lesz a következménye a moratórium felfüggesztésének. A fontos még mindig az, hogy akin még lehet segíteni, az, hogy jelentkezzen, ne halassza addig a segítségkérést, amíg már esetleg késÅ‘, hiszen a pénzintézetek érdeke is az, hogy az ügyfelük maradjon.
Kattintson a Kapcsolatfelvétel gombra és érdeklÅ‘djön hitelmegoldási lehetÅ‘ségeirÅ‘l!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »