1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Jelzáloghitel

A legkedvezőbb törlesztőrészletet keresi?

Ne habozzon, találja meg legolcsóbb jelzáloghitel törlesztőrészleteket nálunk. Számoljonhitelkalkulátor segítségével vagy nyomja meg az ajánlatkérés gombot és töltse ki online ajánlatkérő űrlapunkat. Jelzáloghitelre specializálódott kollegánk 1 napon belül megkeresi Önt elérhetőségein. 

Legjobb jelzáloghitelek egy helyen!

A jelzáloghitelek, más néven ingatlan alapú hitelek fedezetét a felajánlott ingatlan képezi. A felhasználás célja szerteágazó, lehet lakásvásárlásra, lakásépítésre, szabad felhasználásra, adósságrendezésre, illetve hitelkiváltásra felhasználni.  Minden hitelcél esetében tehát az Ön ingatlanja a fedezete a hitel visszafizetésének.

Legolcsóbb feltételek mellett akarja elkötelezni magát?

Jelzáloghitel kalkulátorsegítségével gyorsan megtalálja az Ön számára legolcsóbb törlesztőrészletet. Több mint 30 bank ajánlatát hasonlíthatja össze egy helyen, kényelmesen. A hitelkalkulátor naponta frissül, így nem marad le semmiről!

Egy sok tíz évre történő hitelfelvétel kiemelten fontos döntés az Ön életében. Nem szabad kapkodni egy ilyen fontos választásnál, alaposan fel kell térképeznie a hitelintézetek ajánlatait, apró betűket. Kérjen be több banktól ajánlatot és győződjön meg arról, valóban a legkedvezőbb lehetőségek közül válogat.  Egy hibás döntés sajnos megbosszulja magát azonnal és hosszú évekre összezárja magát egy rossz feltételű hitellel. Amennyiben biztosra akar menni, töltse ki igénylő lapunkat és megtaláljuk a legolcsóbb ajánlatokat.

Nézzük, milyen feltételek mellett igényelhetőek jelzáloghitelek:

  • Hiteligénylő életkora 18-70 év
  • Futamidő a hitelcél függvényében 1-35 év
  • Felvehető hitelösszeg ingatlan forgalmi értékének 75%-a
  • Jelzáloghitel devizaneme a hitelcél függvényében Forint (HUF), Euró (EUR), Svájci frank (CHF)
  • Forgalomképe ingatlanfedezet (akár lehet jelzáloggal is terhelt)
  • BAR listások társigénylő bevonásával kérelmezhetik a hitel
  • Passzív báros ügyfelek esetében legalább 6 hónapos passzív státusz elvárás a bank részéről

Kapcsolódó bejegyzések

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »