1. Hitellel kapcsolatos adatok
Ft
Ft


Ft

Adósságrendező hitel

Megtalálta az olcsó kiutat adósságaiból

Nem kell mást tenni az igényléshez, nyomja meg az ajánlatkérő gombot töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és adósságrendezésre specializálódott kollegánk 24 órán belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségein.

Adósságrendező kalkulátor

Adja meg meglévő egy vagy több hitelének adatait. A hiteltípus, a hitelösszeg, a futamidő és törlesztőrészlet megadását követően a kalkulátor kiszámolja Önnek, hogy milyen megtakarítás érhető el jelenlegi törlesztőrészletéhez képest.
Ft

Ne fizesse drága adósságait, ha kevesebbet is fizethet!

Az adósságrendezés mára már fogalommá vált hazánkban. Számos háztartás ennek a terméknek köszönheti törlesztőrészletének csökkentését, anyagi helyzetük normalizálódását. Milyen esetekben javasolt az adósságrendezés? Amennyiben Önnek drága személyi kölcsöne, bevásárló kártyája, áruhitele, hitelkártyája, vagy akár autóhitele van különösen ajánlott . Előbbi hitelek összevonásával a tapasztalat szerint akár 50%-kal csökkenthető a törlesztőrészlet. Képzelje el, 60.000 forint helyett csak 30.000 forint havi törlesztést fizet. Egy évnél régebben felvett jelzálogkölcsönök különösen ajánlott a felülvizsgálat elvégzéseJelzáloghitelek esetében érdemes évente a piacon szertenézni az ajánlatokat illetően, mert az állandó változásnak köszönhetően egyre olcsóbbá válnak a hitelek.  Nincs vesztetni valója, csak olcsóbbat találhat!

Meglévő adósságait olcsóbbra váltaná?

Adósságrendező hitelkalkulátor segítségével villámgyorsan megtalálja a legolcsóbb megoldást hitelei rendezésére. Adja meg a kívánt mezőbe a szükséges adatokat, nyomja meg a számol gombot! Máris megtalálta a legjobb adósságrendező hitelt. Kalkuláljon és spóroljon akár tízezreket!

Adósságrendező hitel igényélésének feltételei:

  • Hitelfelvétel célja: meglévő hiteleinek rendezése, összevonása
  • Hitel futamideje: 1 – 30 év
  • Igényelhető hitelösszeg: 1 – 100 millió forint
  • Igényelhető devizanem: Svájci frank (CHF), Euró (EUR), Forint (HUF)
  • Finanszírozási arány: Ingatlan értékének 80%-a
  • Jövedelem: igazolt minimálbért elérő kereset
  • BAR listás ügyfelek finanszírozás tiszta adós társigénylővel
  • Jelenleg fizetett hiteleinek pontos – fizetési határidőn belül – törlesztése
  • 3-6 hónapos bankszámlamúlt 

Kapcsolódó bejegyzések

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »