Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Hitelkalkulátor jelzálog

A hitelkalkulátort jelzálog alapú kölcsönöknél érdemes használnia, mivel a kalkulátor által a legolcsóbb törleszttő részletet találhatja meg. Nem kell sorba állnia a különböző pénzintézeteknél, otthonról intézhet mindent, kényelmesen. A kalkulátornak két adatra van szüksége: a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságára.

A hitelkalkulátort jelzálog alapú kölcsönöknél érdemes használnia, mivel a kalkulátor által a legolcsóbb törlezstő részletet találhatja meg. Nem kell sorba állnia a különböző pénzintézeteknél, otthonról intézhet mindent, kényelmesen. A kalkulátornak két adatra van szüksége: a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságára. Ezeket megadva azonnal tud számolni. Megmutatja Önnek a lehetőségeket, többet is, hogy Ön biztosan jól tudjon dönteni. A hitel célját pontosítva akár deviza alapú ajánlatokat is láthat, ám ezek csak adósságrendezés, hitelkiváltás esetén állnak fent.
Amennyiben bizonytalan, hogy az Ön által kinézett ajánlatot felveheti-e,kérhet előzetes hitelminősítést is,amely azt vizsgálja, hogy mekkora kölcsön felvételére jogosult, a jelen anyagi helyzetében.

Milyen célokra igényelhet jelzáloghitelt?

Több lehetőség is az Ön rendelkezésére áll: Lakáscélú hitelek, adósságrendező, valamint a szabad felhasználású hitelek.A lakáscélú hitelek mindent tartalmaznak, ami az ingatlanhoz kapcoslódik a vásárlástól egészen a felújításig, bővítésig. Az adósságrendező, hitelkiváltó kölcsönök szerepe jelentős, mivel a jelenlegi, nehezen fizethető kölcsönét/kölcsöneit váltja kedvezőbbre és csökkenti törlesztő részletét akár 50%-kal. A szabad felhasználású hitelek rengeteg lehetőséget rejtenek, mivel ahogy a nevében is van, bármire, de tényleg bármire fordíthatóak.

Amint láthatja, a piacon lévő kínálat nagy, így igazán fontos, hogy ne vesszen el ezek labirintusában, hanem a legjobb döntést tudja hozni a saját érdekében.

A jelzáloghitel maximum összege a fedezetként bevont ingatlan értékének 75%-a lehet. Jelenleg csak forint (HUF) alapon érhető el, de adósságrendezésnél, hitelkiváltásnál akár euró (EUR), valamint svájci frank (CHF) alapon is. Így meglévő hitelét akár tartahatja ugyanabban a devizában is, amely által elkerülheti a felmerülő árfolyamveszteságet. Az igényelhető összeg pótfedezet bevonásával tovább növelhető. Futamideje maximum 30 év lehet. Lakáscélú hiteleknél (új lakás vásárlására, építésére és korszerűsítésére) akár államilag támogatott konstrukció igénylésére is lehetősége van.

Találja meg a legolcsóbb törlezstő részletet! Valósítsa meg céljait! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »