Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Hitelkalkulátor jelzálog

A hitelkalkulátort jelzálog alapú kölcsönöknél érdemes használnia, mivel a kalkulátor által a legolcsóbb törleszttÅ‘ részletet találhatja meg. Nem kell sorba állnia a különbözÅ‘ pénzintézeteknél, otthonról intézhet mindent, kényelmesen. A kalkulátornak két adatra van szüksége: a futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságára.

A hitelkalkulátort jelzálog alapú kölcsönöknél érdemes használnia, mivel a kalkulátor által a legolcsóbb törlezstÅ‘ részletet találhatja meg. Nem kell sorba állnia a különbözÅ‘ pénzintézeteknél, otthonról intézhet mindent, kényelmesen. A kalkulátornak két adatra van szüksége: a futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságára. Ezeket megadva azonnal tud számolni. Megmutatja Önnek a lehetÅ‘ségeket, többet is, hogy Ön biztosan jól tudjon dönteni. A hitel célját pontosítva akár deviza alapú ajánlatokat is láthat, ám ezek csak adósságrendezés, hitelkiváltás esetén állnak fent.
Amennyiben bizonytalan, hogy az Ön által kinézett ajánlatot felveheti-e,kérhet elÅ‘zetes hitelminÅ‘sítést is,amely azt vizsgálja, hogy mekkora kölcsön felvételére jogosult, a jelen anyagi helyzetében.

Milyen célokra igényelhet jelzáloghitelt?

Több lehetÅ‘ség is az Ön rendelkezésére áll: Lakáscélú hitelek, adósságrendezÅ‘, valamint a szabad felhasználású hitelek.A lakáscélú hitelek mindent tartalmaznak, ami az ingatlanhoz kapcoslódik a vásárlástól egészen a felújításig, bÅ‘vítésig. Az adósságrendezÅ‘, hitelkiváltó kölcsönök szerepe jelentÅ‘s, mivel a jelenlegi, nehezen fizethetÅ‘ kölcsönét/kölcsöneit váltja kedvezÅ‘bbre és csökkenti törlesztÅ‘ részletét akár 50%-kal. A szabad felhasználású hitelek rengeteg lehetÅ‘séget rejtenek, mivel ahogy a nevében is van, bármire, de tényleg bármire fordíthatóak.

Amint láthatja, a piacon lévÅ‘ kínálat nagy, így igazán fontos, hogy ne vesszen el ezek labirintusában, hanem a legjobb döntést tudja hozni a saját érdekében.

A jelzáloghitel maximum összege a fedezetként bevont ingatlan értékének 75%-a lehet. Jelenleg csak forint (HUF) alapon érhetÅ‘ el, de adósságrendezésnél, hitelkiváltásnál akár euró (EUR), valamint svájci frank (CHF) alapon is. Így meglévÅ‘ hitelét akár tartahatja ugyanabban a devizában is, amely által elkerülheti a felmerülÅ‘ árfolyamveszteságet. Az igényelhetÅ‘ összeg pótfedezet bevonásával tovább növelhetÅ‘. Futamideje maximum 30 év lehet. Lakáscélú hiteleknél (új lakás vásárlására, építésére és korszerűsítésére) akár államilag támogatott konstrukció igénylésére is lehetÅ‘sége van.

Találja meg a legolcsóbb törlezstÅ‘ részletet! Valósítsa meg céljait! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »