Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Jelzálogkölcsön kalkulátor

A jelzálogkölcsön kalkulátor olyan egyszerűen működik, mint egy online számológép. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletei nagyságát. Használhatja összehasonlításra is, így a legkedvezőbb ajánlat megtalálásához nem kell több ablakot megnyitnia, mindent megtalál egy helyen.

A jelzálogkölcsön kalkulátor olyan egyszerűen működik, mint egy online számológép. A futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztő részletei nagyságát. Használhatja összehasonlításra is, így a legkedvezőbb ajánlat megtalálásához nem kell több ablakot megnyitnia, mindent megtalál egy helyen. E mellett az Internetnek köszönhetően akár konkrét ajánlatot is kérhet általa, amennyiben megtalálta az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben bizonytalan, hogy az Ön által kinézett ajánlatot felveheti-e,kérhet előzetes hitelminősítést is,amely azt vizsgálja, hogy mekkora kölcsön felvételére jogosult, a jelen anyagi helyzetében.

A jelzáloghitel feltételei:

- Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között
- Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhető deviza alapon)
- Új lakás vásárlásra, használt lakás vásárlásra, szabad felhasználásra
- Maximális futamidő 30 év.

Mi lehet a jelzáloghitel célja?

Ez attól függ, mire igényli. Három fő csoportja van: a lakáscélú hitelek, a szabad felhasználásúak, valamint az adósságrendezők.
A szabad felhasználású hiteleket nevéből adódóan bármire fordíthatjuk. Megfelelő ingatlanfedezet benyújtása szükséges, az igényelhető összeg nagy mértékű, akár milliós nagyságrendű is lehet. Előnye, hogy nincs számlabemutatási kötelezettség.

Az adósságrendező jelzálog alapú hitelek egyre népszerűbbek. Ennek lényege, hogy a kölcsön kiváltja a korábbi egy - vagy akár több - kedvezőtlen konstrukciójú hitelünket. Így csak egy, a korábbi kölcsönök törlesztő részleténél alacsonyabb kiadással kell számolnunk a továbbiakban.

Melyek a jelzáloghitel előnyei?

A jelzáloghitel előnye, hogy több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belőle álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja. Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylője "zálogba" adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.
 Az egyes típusokon belül a törlesztő részlet nagysága, a feltételek szigorúsága, illetve a különböző kedvezmények mértéke teheti vonzóbbá a kölcsönöket.

Kérje hitelszakértőnk díjmentes segítségét, hogy kiadásait minél hamarabb fedezni tudja! A megoldás csak egy kattintásra van Öntől, kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »