Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Jelzálogkölcsön kalkulátor

A jelzálogkölcsön kalkulátor olyan egyszerűen működik, mint egy online számológép. A futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztÅ‘ részletei nagyságát. Használhatja összehasonlításra is, így a legkedvezÅ‘bb ajánlat megtalálásához nem kell több ablakot megnyitnia, mindent megtalál egy helyen.

A jelzálogkölcsön kalkulátor olyan egyszerűen működik, mint egy online számológép. A futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztÅ‘ részletei nagyságát. Használhatja összehasonlításra is, így a legkedvezÅ‘bb ajánlat megtalálásához nem kell több ablakot megnyitnia, mindent megtalál egy helyen. E mellett az Internetnek köszönhetÅ‘en akár konkrét ajánlatot is kérhet általa, amennyiben megtalálta az Önnek legmegfelelÅ‘bbet. Amennyiben bizonytalan, hogy az Ön által kinézett ajánlatot felveheti-e,kérhet elÅ‘zetes hitelminÅ‘sítést is,amely azt vizsgálja, hogy mekkora kölcsön felvételére jogosult, a jelen anyagi helyzetében.

A jelzáloghitel feltételei:

- Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között
- Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhetÅ‘ deviza alapon)
- Új lakás vásárlásra, használt lakás vásárlásra, szabad felhasználásra
- Maximális futamidÅ‘ 30 év.

Mi lehet a jelzáloghitel célja?

Ez attól függ, mire igényli. Három fÅ‘ csoportja van: a lakáscélú hitelek, a szabad felhasználásúak, valamint az adósságrendezÅ‘k.
A szabad felhasználású hiteleket nevébÅ‘l adódóan bármire fordíthatjuk. MegfelelÅ‘ ingatlanfedezet benyújtása szükséges, az igényelhetÅ‘ összeg nagy mértékű, akár milliós nagyságrendű is lehet. ElÅ‘nye, hogy nincs számlabemutatási kötelezettség.

Az adósságrendezÅ‘ jelzálog alapú hitelek egyre népszerűbbek. Ennek lényege, hogy a kölcsön kiváltja a korábbi egy - vagy akár több - kedvezÅ‘tlen konstrukciójú hitelünket. Így csak egy, a korábbi kölcsönök törlesztÅ‘ részleténél alacsonyabb kiadással kell számolnunk a továbbiakban.

Melyek a jelzáloghitel elÅ‘nyei?

A jelzáloghitel elÅ‘nye, hogy több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belÅ‘le álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja. Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylÅ‘je "zálogba" adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.
 Az egyes típusokon belül a törlesztÅ‘ részlet nagysága, a feltételek szigorúsága, illetve a különbözÅ‘ kedvezmények mértéke teheti vonzóbbá a kölcsönöket.

Kérje hitelszakértÅ‘nk díjmentes segítségét, hogy kiadásait minél hamarabb fedezni tudja! A megoldás csak egy kattintásra van ÖntÅ‘l, kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »