Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Hitelkalkulátor személyi kölcsön

A hitelkalkulátor személyi kölcsön használatával Ön mindössze pár perc alatt tudja kiszámítani várható törlesztÅ‘ részletének nagyságát, amely által azonnal láthatja, milyen kiadással kell számolnia a hitel igénylésével. Ehhez csupán a futamidÅ‘t, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia, a kalkulátor pedig azonnal számol. Mivel személyi kölcsönt akár deviza alapon is igényelhet, így több ajánlat közül tud választani, úgy, hogy ezek összehasonlításával garantáltan jól tud dönteni, és még csak ki sem kell mozdulnia otthonról.

Ezen felül személyi hitel igénylés elÅ‘tt akár elÅ‘zetes hitelminÅ‘sítést is kérhet, amely által azt vizsgálják, hogy hitelképes-e, vagyis, hogy kaphat-e személyi kölcsönt. Így könnyedén megtalálhatja a legolcsóbb, legkedvezÅ‘bb ajánlatot. E mellett érdemes figyelnie a különbözÅ‘ akciókat, hiszen a plusz költségeket, mint pl.: kezelési költségek, vagy adminisztratív díjak, elengedhetik a pénzintézetek, amely által a törlesztÅ‘ részlete még alacsonyabb lesz.

Milyen feltételekkel igényelhet személyi kölcsönt?

 - A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felsÅ‘ életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
 - Az igénylÅ‘ cselekvÅ‘képes és devizabelföldi magánszemély lehet
 - Érvényes személyi igazolvány (lakcímkártya), adókártya.
 - Utolsó 2-3 havi közüzemi számla (telefon, víz, villany, gáz, fűtés, kábeltévé) + az befizetést igazoló csekk.
 - 30 napnál nem régebbi Munkáltatói igazolás, a hiteligénylés feltétele, hogy a munkaviszony minimum 6 hónapja fennálljon ugyanazon a helyen.
 - Bankszámlájának eredeti kivonatai az utolsó 2 hónapból.
 - Nyugdíjasok esetén éves nyugdíjértesítÅ‘, valamint az utolsó 2 havi nyugdíjszelvény.
 - Saját bankszámla.
 - A hiteligénylÅ‘ sem aktív, sem passzív státuszban nem szerepelhet a KHR/BAR listán, ez minden esetben elutasítással jár együtt!
 - A személyi hitel összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával ez maximum a jövedelem 7-8szorosára növelhetÅ‘.

Használja ki az akciókat és találja meg a legolcsóbb törlesztÅ‘t! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »