Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Hitelkiváltás kalkulátor

A hitelkiváltás azt jelenti, hogy meglévÅ‘ kölcsönét egy kedvezÅ‘bb feltételekkel rendelkezÅ‘ hitelre váltja ki. Ez a törlesztÅ‘ részlet változásában mutatkozik meg, mivel hitelkiváltással akár a felére is csökkenhet jelenlegi törlesztÅ‘ részlete. Így jövedelmének fennmaradó részét családjára fordíthatja. A megfelelÅ‘ jövedelem (és fedezet) biztosíték a pénzintézetek felé, és egyben önmagának is, hogy biztosan fizetni tudja a törlesztÅ‘ részletet, így nagyobb bizalmat kap.

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor?

A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén mekkora lesz várható törlesztÅ‘ részletei nagysága. Ez azért fontos, mert így látni fogja, hogy mennyi, mekkora kiadással kell kalkulálnia hitelfelvétel esetén a késÅ‘bbiekben.
A hitelkalkulátornak ezen felül több elÅ‘nye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet elÅ‘zetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

Hogyan igényelhet hitelkiváltást?

A hitelkiváltásként igényelhetÅ‘ összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétÅ‘l is függ, a felvehetÅ‘ összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhetÅ‘. Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhetÅ‘, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhetÅ‘. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán. Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetÅ‘vé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, GyÅ‘r-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetÅ‘ség, egyéb helyeken jelenleg nincs.

Ne habozzon, cselekedjen most és csökkentse törlesztÅ‘ részletét akár 50%-kal! A megoldás egy lépésre van ÖntÅ‘l: kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki az űrlapot, tanácsadónk 12 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »