Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Adósságrendező hitel igénylése gyorsított ügyintézéssel

Az adósságrendezÅ‘ hitelek esetében, amikor már nagyon problémás a hitel fizetése, van lehetÅ‘sége gyorsított ügyintézés igénylésére. Ez miért elÅ‘nyös Önnek? A gyorsított ügyintézés igénybe vételével nem kell heteket, hónapokat várnia, hanem jóval hamarabb csökkentheti törlesztÅ‘ részletei nagyságát és mennyiségét. Az adósságrendezÅ‘ hitel lényege ugyanis éppen az, hogy a jelenlegi több helyett egyetlen törlesztÅ‘t kelljen a továbbiakban fizetnie, amely alacsonyabb, mint a korábbiak összege.

Milyen feltételekkel igényelhet adósságrendezÅ‘ hitelt?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió forint között lehet.
  • A felvehetÅ‘ hitelösszeg maximum az ingatlan becsült piaci értékének 50-75 százaléka lehet.  - Pótingatlan bevonásával akár az ingatlan értékének 100 százaléka is felvehetÅ‘ hitelként.
  • Futamideje 30 év lehet maximum.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhetÅ‘.
  • Jövedelemigazolás szükséges a hiteligényléséhez. Megszűntek a jövedelemigazolás nélküli hitelek. Nagy értékű ingatlan bevonása esetén is szükséges jövedelmet igazolni. Osztrák hitelek esetében nem szükséges jövedelemigazolás.
  • Hitelkiváltásnál a bankok elsÅ‘sorban az hitelmúltját nézik. Amennyiben elmaradtunk a részletekkel, nem fizettünk, nem fogják megadni az adósságrendezÅ‘ hitelt. Csak olyan igénylÅ‘nek van esélye, akinek nincs elmaradása.
  • Azok, akik a BAR listán aktív státusszal vannak fent, vagyis van tartozásuk, akkor kaphatnak kölcsönt, ha a hitelügyletbe be tudnak vonni egy olyan társat, aki egyáltalán nem szerepel ezen a listán.
  • Osztrák hitel esetében a BAR listát nem vizsgálják.  

Melyik ajánlattal jár a legjobban, melyik a legkedvezÅ‘bb?

Az adósságrendezÅ‘ hitelkalkulátor használatával mindössze pár kattintással megtalálja az Önnek legkedvezÅ‘bb ajánlatot. A futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával azonnal megkapja a várható törlesztÅ‘ részleteinek nagyságát. A kalkulátor több lehetÅ‘séget mutat Önnek, deviza és forint alapon is, így azt a törlesztÅ‘ részletet tudja választani, amelyik a legolcsóbb Önnek.

Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot! Ne fájjon feje a halmozódó hitel részletek miatt, váltsa alacsonyabbra, kedvezÅ‘bbre, kattintson most!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »