Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Korszerűsítési hitelek

A korszerűsítésre adható lakáshitel nagyszerűsége abban rejlik, hogy nem a jelenlegi értéket veszi figyelembe az értékbecslÅ‘, hanem a várhatót (vagyis a korszerűsítés utánit). Így nagyobb összegű hitelt kaphat.

Mi az a korszerűsítés?

A korszerűsítésre adható hitel célja lehet: tetÅ‘csere, a fűtés modernizálása, az energiatakarékos nyílászárók beépítése, a közművek bevezetése, fürdÅ‘szoba kialakítása (amennyiben a lakás még nem rendelkezik fürdÅ‘szobával), a lakás szigetelése, valamint e munkálatok helyreállítása a költségvetés legfeljebb 20 százalékáig. Tehát ezek olyan lehetÅ‘ségek, amelyek által régi ingatlana új, modern "színekben" pompázhat a korszerűsítésnek köszönhetÅ‘en. A régi családi házaknak kiváló megoldás az újításra, hiszen esetlegesen nem volt fürdÅ‘szoba, vagy nem volt víz az ingatlanban, így pedig ezt is meg tudja oldani, amellyel növelheti lakása értékét.

Feltételek:

A korszerűsítésnél fontos, hogy kézzel írt költségvetést kell csatolnia. Ebben a munkálatokat le kell pontosan írnia, minden folyamatot, a hozzájuk tartozó költségekkel (munkabér, anyagköltség) együtt. Ez azért fontos, mert a hitel összegét nem egyszerre utalja a pénzintézet, hanem folyamatonként, amelyeket a bank ellenÅ‘re folyamatosan vizsgál.
E mellett természetesen a többi feltételnek is meg kell felelnie, hiszen fontos a jövedelem igazolása is, valamint a fedezetként bevont ingatlan tulajdoni lapja is, ahhoz, hogy megállapítsák, mekkora összeget tud igényelni.

Milyen kedvezményt vehet igénybe?

Míg felújításra, illetve bÅ‘vítésre nem, korszerűsítésre igényelhet akár állami támogatást is. Így még kedvezÅ‘bb lehetÅ‘ségei vannak. Akkor sem kell aggódnia, ha nem jogosult ennek igénybe vételére, hiszen a kedvezÅ‘ piaci kamatozású hitelek között is garantáltan megtalálja az Ön számára ideálisat.

Mekkora törlesztÅ‘ részletekkel kell számolnia?

A korszerűsítési hitelkalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja. Ehhez mindössze a futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia. A kalkulátor pedig azonnal kiszámolja a törlesztÅ‘ részletek nagyságát. Több ajánlatot is mutat, hogy Ön garantáltan a legkedvezÅ‘bbet tudja igénybe venni.

Korszerűsítse lakását a legjobb ajánlattal! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra  és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »