Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Legjobb személyi hitelek 2011

Találja meg a legjobb személyi hiteleket! Használja a hitelkalkulátort! A kalkulátor mindössze pár perc alatt kiszámolja Önnek a várható törlesztÅ‘ részletei nagyságát! Több ajánlat közül tud választani, hogy megtalálja a legjobbat,  amelyek közül azonnali összehasonlítás után ki is tudja választani.

Milyen feltételekkel igényelhet személyi kölcsönt?

  • A személyi kölcsön jövedelem alapú, tehát ennek megfelelÅ‘en ez a legfontosabb, amelyet a hitel elbírálásánál figyelembe vesznek. Az utolsó két,- háromhavi folyószámla kivonatot szükséges csatolnia.
  • A munkaviszonynak minimum 6 hónapja fent kell állnia.
  • A hitel szabad felhasználású, tehát semmilyen elszámolási, számlabemutatási kötelezettsége nincs.
  • Összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával 8-10szerese lehet.
  • Futamideje 7-8 év, amely bankonként változhat.
  • A 2010-ben életbe lépett módosítások ezt a szegmenset nem érintették, így továbbra is Forint (HUF), Euró (EUR), Svájci frank (CHF) alapon lehet személyi hitelt igényelni, de a svájci frank változása miatt elsÅ‘sorban a forint és az euró alapú hitelt preferálják a pénzintézetek.
  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felsÅ‘ életkorhatár személyi hiteleknél 65 év.
  • Az igénylÅ‘ cselekvÅ‘képes és devizabelföldi magánszemély lehet.
  • A hitel igénylÅ‘je nem szerepelhet a KHR/BAR listán, sem aktív, sem passzív státuszban. Amennyiben mégis szeretne személyi kölcsönt felvenni, csakis úgynevezett tiszta adós, vagyis olyan személy, aki nem szerepel ezen a listán, bevonásával sikerülhet.

A legjobb ajánlat nemcsak a törlesztÅ‘ részlet kedvezÅ‘sége miatt válik a legjobbá. A különbözÅ‘ akciók szintén kedvezményeket kínálnak az Ön számára. Ezek által a plusz költségeket elkerülheti, így még olcsóbbá válik törlesztÅ‘je. Gondoljon csak bele, hogy a  kezelési költség, adminisztratív kiadások elkerülésével akár havi szinten  többezer forintot is megtakaríthat!s

Találja meg a ténylegesen legjobb személyi kölcsönt! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot! HitelszakértÅ‘nk 12 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »