Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Lakáskölcsön kiváltás kalkulátor

A lakáskölcsönök törlesztÅ‘ részletei az elmúlt idÅ‘szakban, a gazdasági válság utóhatásaként, jelentÅ‘sen megnövekedtek. Ez elsÅ‘sorban az árfolyamingadozásoknak köszönhetÅ‘, mivel ez befolyásolja a részletek nagyságát. Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. E miatt van az is, többek között, hogy felfüggesztették a deviza alapú jelzáloghitelezést. Azonban aza dósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt, így lakáshitelének törlesztÅ‘ részletét akár 50%-kal is csökkentheti, és akár tarthatja a meglévÅ‘ devizában is kölcsönét!

Milyen feltételekkel igényelhet hitelkiváltást?

A hitelkiváltásként igényelhetÅ‘ összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétÅ‘l is függ, a felvehetÅ‘ összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhetÅ‘. Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhetÅ‘, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhetÅ‘. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán. Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetÅ‘vé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, GyÅ‘r-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetÅ‘ség, egyéb helyeken jelenleg nincs.

Hogyan találja meg az Önnek legkedvezÅ‘bb ajánlatot?

A hitelkiváltás kalkulátor segítségével azonnal kiszámolhatja, hogy személyi kölcsön igénylése esetén mekkora lesz várható törlesztÅ‘ részletei nagysága. Ez azért fontos, mert így látni fogja, hogy mennyi, mekkora kiadással kell kalkulálnia hitelfelvétel esetén a késÅ‘bbiekben.
A hitelkalkulátornak ezen felül több elÅ‘nye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet elÅ‘zetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

Hogyan csökkentheti még jobban törlesztÅ‘ részletét?

HItelkiváltásnál, fontos szerepet játszanak a különbözÅ‘ járulékos költségek is, mivel ezek a törlesztÅ‘ részletet növelik.
Az akciók elsÅ‘sorban a különbözÅ‘ plusz költségek, vagyis a kezelési költség, illetve bizonyos díjak, kamatok elengedésében mutatkoznak meg. Mivel az önerÅ‘ mértékét, illetve a hitel maximális összegét törvényben rögzítik, ezekkel a "kisebb" költségekkel tudnak kalkulálni a pénzintézetek. Ezek elengedése is többszázezer forint megtakarítást jelent.

Ha eddig azon aggódott, hogyan fizeti be számláit, törlesztÅ‘ részletét, váltsa hitelét kedvezÅ‘bbre! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »