Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Hitelkiváltás kalkulátorok

A hitelkiváltás kalkulátorok használatával azonnal kiszámolhatja várható törlesztÅ‘ részletének nagyságát, amely akár 50%-kal is alacsonyabb lehet a jelenleginél! Hasonlítsa össze, melyik ajánlattal tud a legtöbbet spórolni. Ehhez mindössze a futamidÅ‘t, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegét kell megadnia.
A hitelkalkulátornak ezen felül több elÅ‘nye is van, amelyek szintén Önt segítik. Amennyiben bizonytalan, hogy igénybe veheti-e a hitelkiváltást, kérhet elÅ‘zetes hitelképesség vizsgálatot, amely azt vizsgálja, hogy mekkora összeg felvételére jogosult, amennyiben minden feltételnek megfelel. E mellett akár konkrét ajánlatkérésre is használhatja, ha már megtalálta az Önnek ideális hitelkonstrukciót.

A hitelkiváltás feltétele:

 - Az igényelhetÅ‘ hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet.  - Hitelkiváltás esetén az ingatlan értékének maximum 75%-át érheti el az igényelt hitel, de pótfedezet esetén akár az ingatlan értékének 100%-a is felvehetÅ‘.
 - A hitel devizaneme Forint (HUF), Svájci Frank (CHF) és Euró (EUR) lehet.
 - Aktív BAR listás nem kaphat hitelt, kivéve, ha be tud vonni tiszta– a KHR-ben nem szereplÅ‘ – adóst.  - KHR/BAR-listán szereplés szintén kizáró okot jelenthet az elbírálás során. Igénylés elÅ‘tt érdemes tájékozódni, hogy Ön fent van-e a listán.
 - Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetÅ‘vé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, GyÅ‘r-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetÅ‘ség, egyéb helyeken jelenleg nincs.
 - Az elmúlt 3 hónapban meglévÅ‘ hitele törlesztÅ‘ részleteit határidÅ‘n belül fizette.
 - Az elutasítás leggyakoribb oka a problémás fizetés. Vagyis, ha késve, vagy egyáltalán nem fizeti az ügyfél  a meglévÅ‘ hitelét.
 - Jelenleg min. fél éves munkaviszonnyal kell az igénylÅ‘nek rendelkeznie.
 - Külföldön dolgozók számára kérhetik nem csak a Munkáltatói igazolást, hanem a munkaszerzÅ‘dést, valamint a tartózkodási engedélyt is. Ezeket az ügyfélnek kell önköltségen lefordíttatnia (amennyiben szükséges).

Ha eddig azon aggódott, hogyan fizeti be számláit, törlesztÅ‘ részletét, váltsa hitelét kedvezÅ‘bbre! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »