Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Jelzáloghitelek online

Az Internet világában minden lehetÅ‘séget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezÅ‘bb jelzáloghitel ajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti.

Milyen feltételekkel igényelhet jelzáloghitelt?

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet. Az önerÅ‘ nagyságát azonban nem csak az Ön anyagi helyzete határozza meg, hanem a pénzintézetek is, mivel egy-egy kölcsönnek megvan a maga minimumként meghatározott önereje, amely megléte nélkül nem, vagy csak pótfedezet bevonásával tud igényelni. Jelenleg a forint alapon igényelhetÅ‘ jelzáloghitelek maximuma az ingatlan forgalmi értékének 75%-a lehet.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon érhetÅ‘ el (Csak hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhetÅ‘ deviza alapon).
  • Maximális futamideje 30 év.
  • Három fÅ‘ csoportja van: a lakáscélú hitelek, a szabad felhasználásúak, valamint az adósságrendezÅ‘k.
  • A szabad felhasználású hiteleket nevébÅ‘l adódóan bármire fordíthatjuk. MegfelelÅ‘ ingatlanfedezet benyújtása szükséges, az igényelhetÅ‘ összeg nagy mértékű, akár milliós nagyságrendű is lehet. ElÅ‘nye, hogy nincs számlabemutatási kötelezettség, vagyis bármire felhasználhatja.
  • BAR-listások is igényelhetik, attól függÅ‘en, hogy milyen státuszban szerepel a Központi Hitelinformációs Rendszerben. A passzív státuszúaknak több lehetÅ‘ségük van, mivel a pénzintézetek nyitottabbak a rendezett tartozásokkal szemben. Az, aki jelenleg aktív listás sok esetben elutasítással találkozik, ám az adósság kiegyenlítése után már Å‘ is passzív státuszba kerül.

 !!! Fontos tudnivaló, hogy a 2011. 01. 01-én életbe lépett jogszabály szerint a passzív státuszúak adatait csak 1 évig Å‘rzik meg, így még kedvezÅ‘bb lehetÅ‘ségei vannak.

Miért hasznos a jelzáloghitel kalkulátor használata?

A jelzáloghitel kalkulátor használata segít Önnek, a várható törlesztÅ‘ részleteket kalkulálja ki a futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadása által. Egyúttal összehasonlításra is használhatja, így látni fogja, melyek a legkedvezÅ‘bb ajánlat, amelyet azonnal megigényelhet.

A megoldás csak egy kattintásra van ÖntÅ‘l, kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »