Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Friss bejegyzések

2011. dec. 10.

Hitelkiváltás igénylése munkáltatói igazolás nélkül

Hitelkiváltásnál is fontos a munkaviszonyt igazolni. Bár a pénzintézetek a folyószámla kivonatot is kérik, amely szintén tartalmazza a fizetését, így nemcsak a "bevételét" látják, hanem azt is, hogy milyen régóta dolgozik egy helyen, határozott vagy határozatlan idejű szerződést kötöttek-e. Fontos tudnia, hogy általában minimum 3 havi munkaviszonyban eltöltött idő szükséges, amelybe azonban a próbaidő nem számít bele.

tovább »
2011. dec. 09.

Jelzáloghitelek akcióban

A jelzáloghitel kalkulátor használatával az aktuálisan legkedvezőbb ajánlatot találja meg. A törlesztő részlet kiszámolásával - amelyet a futamidő, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének nagyságának megadásával kalkulálja ki a kalkulátor- azonnal láthatja, melyik a legkedvezőbb. Több ajánlatot is látni fog, attól függően, hogy milyen célra szeretné felhasználni a hitelt.

tovább »
2011. dec. 03.

Adósságrendező hitelek 2011

Az adósságrendező hitelek segítségével jelenlegi hitelét tudja kedvezőbbre váltani. Ez elsősorban a törlesztő részletén fog megmutatkozni, ami azt jelenti, hogy akár 50%-kal is csökkenhet jelenlegi törlesztő részlete! Miért fontos ez? Bár már életbe lépett a mentőcsomag, aki tud segíteni önmagán, érdemes ezt a változatot igénybe vennie, mivel ez által törlesztője csökken, míg a fix árfolyam mellett szembesülnie kell a későbbi (a kedvezményes dőszak lejárta után) az emelkedéssel is.

tovább »
2011. nov. 30.

Gyorskölcsön vagy személyi hitel?

A gyorskölcsön lényege, hogy minimális időn belül a folyószámláján lehet a hitel összege. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akár 24 órán belül megkapja kölcsönt. Váratlan kiadás esetén remek megoldást jelent, mivel nem kell hosszú heteket várnia az elbírálásra. A gyorskölcsönöknél is jelentős szerepet játszik a fedezet. Ebben az esetben akár többféle fedezetet is elfogadnak, ez lehet: jövedelem, vagy autó is.

tovább »
2011. nov. 25.

Államilag támogatott lakáshitel igénylése

2010 óta megváltoztak a lakáshitelezés szabályai, sokkal szigorúbb feltételek mellett lehet igényelni. Azonban egy-két támogatás megmaradt, mint például a lakásvásárlásra adható állami támogatás.

tovább »
2011. nov. 13.

Jelzáloghitel jövedelem alapon?

Az ingatlanfedezet alapú hitelek jelzáloghiteleknek minősülnek. A személyi hitel jövedelem alapú, tehát fontos ezek között különbséget tenni. Vagyis ha Ön ingatlant szeretne fedezetül bevonni a hitelügyletbe, akkor a jelzáloghitel előírásai vonatkoznak önre.

tovább »
2011. okt. 30.

Lakáslízing igénylés online

Az Internet világában minden lehetőséget megtalál, amire Önnek szüksége lehet. Ez a hitelpiacon is így van, hiszen nemcsak  a legkedvezőbb lízingajánlatot találhatja meg, hanem akár azonnal meg is igényelheti. Az ingatlan lízing feltételei 2011-ben nem változtak, ennek köszönhetően azok a jellemzők, amelyek miatt kedvelt, még mindig érvényben vannak. Az ingatlan lízing legkedvezőbb tuéajdonsága, hogy alacsonyabb önerővel vehető igénybe, mint a lakáshitel.

tovább »
2011. okt. 30.

Lakáshitel igénylés 2011-ben

Bár a válság következtében életbe lépő nehezítések csökkentették a hitelfelvételek számát, az igény most is megvan. A devizások mentése óta pedig még jobban látszódik ez. Természetesen az alacsony ár a cél mindenki számára, ám érdemes szétnézni a piacon, hiszen most kezd beindulni, most fog igazán megmutatkozni a kínálat. Nem rendelkezik önerővel? Igényeljen lakáshitelt, akár állami támogatással!

tovább »
2011. okt. 30.

Személyi hitel fedezete

Személyi kölcsön igénylése esetén nincs szüksége fedezetre, vagyis ingatlan bevonása nem szükséges. Ebben az esetben elegendő a jövedelem, amely megfelelő biztosítékot szolgáltat a pénzintézetek számára.

tovább »
2011. okt. 29.

Szabadfelhasználású hitelek

A szabad felhasználású hiteleket a fedezet alapján lehet megkülönböztetni. Ettől függ nem csak a futamidő, hanem az igényelhető összeg mértéke is. Amíg nem döntötte el a felhasználás konkrét célját, akár a szabadfelhasználású hitelek jelenthetik a megoldást.

tovább »
3. oldal | Összesen 10 oldal

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »