Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Friss bejegyzések

2011. ápr. 04.

Kedvezmények a lakásvásárlóknak

A lakáspiac felénkélülését remélik a szakemberek a különbözÅ‘ kedvezményektÅ‘l. Ezek alapján akár kedvezÅ‘ kamattámogatással igénybe vehet hitelt, illetve illetékmentességet is kaphat. Az Otthon Centrum (OC) új programja, amely a lakáspiacot szeretné a holt pontról elindítani, új megvilágításba helyezheti a dolgokat.

tovább »
10. oldal | Összesen 10 oldal     10

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »