Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Személyi hitel kiváltása

A személyi hitel egy jövedelem alapú hitelforma, amely azt jelenti, hogy igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezetre. Ez azért fontos, mert így az tehermentes. Azonban a hitelkiváltáshoz szüksége van a jelzálogra, mivel a hitelkiváltás ingatlan alapú. A személyi kölcsön, mivel deviza alapú, érintette a gazdasági válság és azt azt követÅ‘ árfolyamingadozások, amelynek következtében megnövekedtek törlesztÅ‘ részletei. A törlesztÅ‘ részletek megnövekedése anyagi terhet ró Önre, amelyre megoldás a hitelkiváltás.

A hitelkiváltás lényege, hogy meglévÅ‘ kölcsönét egy, kedvezÅ‘bb feltételekkel, törlesztÅ‘ részletekkel rendelkezÅ‘ hitelre váltja át, így nem csak egyszer, hanem minden hónapban láthatja, hogy mennyivel kevesebbet kell fizetnie.

A hitelkiváltás feltételei:

A hitelkiváltásként igényelhetÅ‘ összeg 1-100 Millió forint között lehet. Ez az ingatlan értékétÅ‘l is függ, a felvehetÅ‘ összeg az ingatlan értékének max. 75%-a lehet, amely pótfedezet bevonásával növelhetÅ‘. Futamideje maximum 30 év. Deviza alapon is igényelhetÅ‘, tehát euró (EUR) és svájci frank (CHF) alapon is elérhetÅ‘. Így jelenlegi devizahitelét akár ugyanabban az árfolyamban is tarthatja, így nem kell az árfolyamveszteséggel számolnia. Aktív BAR/KHR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású hitelt, kizárólag tiszta adós bevonásával. A tiszta adós olyan személy, aki nem szerepel a BAR/KHR listán. Osztrák hitelek esetén ez annyiban módosul, hogy a pénzintézetek nem vizsgálják a BAR listát, viszont ott nem minden területen teszik lehetÅ‘vé a hitelfelvételt/hitelkiváltást. Vas megyében, Zala megyében, GyÅ‘r-Moson-Sopron megyében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér megyében, Veszprém megyében, valamint Pest megyében van rá csupán lehetÅ‘ség, egyéb helyeken jelenleg nincs.

Hogyan találja meg az Önnek legkedvezÅ‘bb ajánlatot?

A hitelkiváltás kalkulátor használatával mindössze pár perc alatt megtudhatja. A felvenni kívánt összeg, valamint a futamidÅ‘ megadásával kiszámolhatja a leendÅ‘, kedvezÅ‘bb hitelének törlesztÅ‘ részletét. Ez által összehasonlíthatja, mennyivel kedvezÅ‘bb az Ön számára, mekkora összeget spórolhat meg havi szinten.

Csökkentse törlesztÅ‘ részletét akár 50%-kal! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »