Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Kedvezményes végtörlesztés a teljes hitelösszegre

A végtörlesztés azokra a kölcsönökre igényelhető, amelyek jelzálog alapúak. Tehát akár a teljes hitelösszegre is alkalmazhatja! Ráadásul midnezt teljesen díjmentesen kapja meg, hiszen a bankok sem számíthatnak fel Önnek semmilyen díjat ezért!

Hasznos információk

A végtörlesztésnél érdemes tudni, hogy csak jelzálog alapú hitelekre érvényes. Vagyis olyanoknál, ahol a fedezetet az ingatlan szolgáltatja! Ez azt jelenti, hogy ha Ön rendelkezik deviza-lakáshitellel, valamint személyi kölcsönnel is például, akkor csak az ingatlanfedezetesre igényelheti a végtörlesztést. A személyi kölcsön a megszokott ütemben kell törlesztenie.

  • A (jelzálog alapú hitelek) végtörlesztésének kevésbé van szigorú feltétele, mint egy igénylésnek. Az, akik kölcsönüket a fix árfolyamon, vagy az alatt igényelte, vagyis 180 forint/svájci frank, 250 forint/euró, illetve 2 forint/jen, máris közelebb érezheti magát az ingyenes végtörlesztéshez. E mellett fontos kritérium továbbá, hogy június 30-ig nem mondhatta fel a szerződést a pénzintézet (vagyis akik nem törlesztettek és emiatt a bank felmondta a szerződést, sajnos nem vehet részt).
  • Hatvan napon belül köteles az Igénylő kifizetni a végtörlesztés összegét, illetve, ha van a gyűjtőszámláján tartozás, akkor azt is. Ide tartozik még a devizahitelhez kapcsolódó áthiadló hitel is, mivel azt is a végtörlesztéssel egydőben kell rendezni.
  • Az idei év végéig, egészen pontosan december 30-ig adhatóak be a végtörlesztésre vonatkozó igények, amelyeket a bankoknak (a feltételek teljesülése mellett) el kell fogadniuk, és 60 napon belül, mire az Ügyfél fizet, elő kell készítenie a szerződés lezárásához szükséges dokumentumokat.


Díjmentes!
A hétfőn elfogadott törvényjavaslat kiahangsúlyozza, hogy a végtörlesztéshez tartozó minden nemű szerződés előkészítés, adminisztráció, stb. teljesen díjmentes, ezért semmilyen plusz költséget nem háríthatnak, nem számíthatnak fel az Ügyfél részére!

Végtörlesztené devizahitelét? Tegye meg MOST díjmentesen! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »