Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Gyorskölcsön kalkulátorok

A gyorskölcsön kalkulátor, a hitelkalkulátorokhoz hasonlóan abban segít, hogy használatával ki tudja számítani várható törlesztÅ‘ részlete nagyságát. A kalkulátort az oldal tetején találja, mindössze a futamidÅ‘, valamint a felveni kívánt kölcsön összegét kell megadnia és máris látni fogja az eredményt. Így tud tervezni a költséggel, amelyet a gyorskölcsön felvétele jelent Önnek. Hiszen ezt is vissza kell fizetnie, kamatostul.

Mi lehet fedezet?

A gyorskölcsönöknél többféle fedezet bevonására is lehetÅ‘sége van: lehet akár jövedelem, illetve autó is. Az igényelt összeg nagyságától is függ, hogy mit von be a kölcsönügyletbe fedezetként. Viszont minden esetben szükség van fedezet bevonására, mivel ennek alapjá kapja meg a gyorskölcsönt és ez egyben a pénzintézet felé is biztosíték. Ingatlant nem lehet bevonni, mivel akkor az már jelzáloghitel volna.

A gyorskölcsön feltételei:

  • Az igényelt összeg 30.000-500.000 Forint között lehet.
  • Az igénylÅ‘nek nagykorú, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Jövedelemigazolás szükséges. Az elvárt min. jövedelem 60.000 forint, ám ez helyenként változhat.
  • 30 napon belüli Munkáltatói igazolásra is szükség van. Minimum fél éves munkaviszony az elvárt.
  • BAR lista kizáró ok, ám passzív státusz esetén van kivétel. Ez általában a kisebb összegek felvételénél lehetÅ‘ség.


Az autó alapú fedezetnél nagyobb összeg felvételére is lehetÅ‘sége nyílik. Az autó forgalmi értékének 65%-áig igényelhetÅ‘ a hitel összege, ám feltétel, hogy a futamidÅ‘ alatt végig a tulajdonos nevén maradjon a kocsi. Feltétel továbbá, hogy az autó nem lehet idÅ‘sebb 12 évesnél (a futamidÅ‘ lejártakor max. 15 éves lehet). Ebben az esetben is gyorsan juthat a kölcsönhöz, akár 5 napon belül hozzájut az igényelt összeghez. Autó alapú gyorskölcsönt akár euró (EUR) alapon is igényelhet.

Miért kedvezÅ‘ a gyorskölcsön?

A gyorskölcsön elÅ‘nye többrétű: Az elsÅ‘, és legfontosabb, hogy minimális idÅ‘tartamon belül megkapja az igényelt összeget, így nem kell heteket várakoznia. Ezen felül szabad felhasználású, tehát arra költi pénzét, amire szeretné, amire szüksége van.

Mire kell ügyelnie?

A gyorsaság hátránya általában a magas THM. Vagyis magasabb a díja, mint a hosszabb elbírálású kölcsönöknek. Kedvezményesen akkor tud gyorskölcsönt igényelni, ha ez a mutató, a THM 0%, hiszen ebben az esetben elengedik a kölcsön igénylésének plusz költségeit, illetve az egyéb járulékos díjakat.

Oldja meg anyagi gondjait, váratlan kiadása nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »