Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Deviza jelzáloghitelek

Az elmúlt idÅ‘szak változásokat hozott a hitelezés életében is. Ez bÅ‘vítette a lehetÅ‘ségeket, mivel már nem csak forint (HUF), hanem euró (EUR) alapú jelzáloghitelt is igényelhet. Ennek azonban szigorúbb feltételei vannak, így csak kevesek számára elérhetÅ‘. ElsÅ‘sorban a magasabb jövedelemmel rendelkezÅ‘k igényelhetik, ám remélhetÅ‘leg ezt a kört késÅ‘bb (az általános helyzet javulásával) bÅ‘vítik.

A jelzáloghitel igénylésének feltételei:

  • Az igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között lehet.
  • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon érhetÅ‘ el (hitelkiváltás, adósságrendezés igényelhetÅ‘ mindhárom devizában).
  • Euró (EUR) alapú jelzáloghitel feltétele: a jövedelem euróban kell érkeznie, mértéke a mindenkori minimálbér 15szöröse.
  • Maximális futamideje 30 év.

Mi lehet a jelzáloghitel célja?

Ez attól függ, mire igényli. Három fÅ‘ csoportja van: a lakáscélú hitelek, a szabad felhasználásúak, valamint az adósságrendezÅ‘k.  A szabad felhasználású hiteleket nevébÅ‘l adódóan bármire fordíthatjuk. MegfelelÅ‘ ingatlanfedezet benyújtása szükséges, az igényelhetÅ‘ összeg nagy mértékű, akár milliós nagyságrendű is lehet. ElÅ‘nye, hogy nincs számlabemutatási kötelezettség. Az adósságrendezÅ‘ jelzálog alapú hitelek egyre népszerűbbek. Ennek lényege, hogy a kölcsön kiváltja a korábbi egy - vagy akár több - kedvezÅ‘tlen konstrukciójú hitelünket. Így csak egy, a korábbi kölcsönök törlesztÅ‘ részleténél alacsonyabb kiadással kell számolnunk a továbbiakban. A lakáscélú hitelek esetében egyes típusoknál, mint például a bÅ‘vítés, felújítás, kötelezhetik az igénylÅ‘t számlabenyújtásra, ennek mértékét pénzintézetek határozzák meg.

Miért elÅ‘nyös a jelzáloghitel?

A jelzáloghitel elÅ‘nye, hogy több célra is felhasználható. Megvásárolhatja belÅ‘le álmai lakását, vagy éppen azt felújíthatja. Lényege, hogy az ingatlant a hitel igénylÅ‘je "zálogba" adja, vagyis ez szolgál fedezetként. Nemfizetés esetén ez az, amit elvehetnek a bankok.
 Az egyes típusokon belül a törlesztÅ‘ részlet nagysága, a feltételek szigorúsága, illetve a különbözÅ‘ kedvezmények mértéke teheti vonzóbbá a kölcsönöket.

Számoljon utána!

A jelzáloghitel kalkulátor segít Önnek, azáltal, hogy a várható törlesztÅ‘ részleteket kalkulálja ki a futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadása által. Egyúttal összehasonlításra is használhatja, így látni fogja, melyek a legkedvezÅ‘bb ajánlatok.

Meg nem valósult nyaralás? Meg nem várásolt számítógép? Egy régóta halogatott lakásfelújítás? Van megoldás! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »