Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Lakáslízing törlesztő részlete

A lakáslízing kalkulátorokat akár ingatlanra is használhatja, így a legolcsóbb, legjobb törlesztőt is megtalálhatja. A lakáslízing alapvetően egy alacsony önerővel igényelhető finaszírozási forma. Ezen felül akár deviza alapon is igénybe vehető, így több ajánlat közül választhat. A kalkulátornak a futamidőt, valamint a lízing összegét kell megadnia és máris látni fogja a lehetőségeit, amelyek közül a legolcsóbbat tudja választani.

Ezen felül több célra is használhatja a kalkulátort, amelyek előnyösek az Ön számára. Kérhet előzetes hitelminősítést, amelynek célja, hogy meglévő anyagi (valamint a fedezet) helyzete mekkora összeg lízingelését teszi lehetővé, de akár konkrét ajánlatkérésre is alkalmazhatja.

Mi is az ingatlanlízing?

A lakáslízing voltaképpen egy "bérleti jog megvétele". Ez azt jelenti, hogy a vevő, vagyis a Lízingbevevő lízingeli (bérli) a lakást az eladótól (Lízingbeadó). A lakás a futamidő lejártával kerül a Lízingbevevő tulajdonába. Kedvezőbb, mint az albérlet, mert ez saját tulajdont fog képezni a későbbiekben, és kedvezőbb, mint a lakáshitel, mert a költségei, valamint a fizetendő költségei alacsonyabbak.

A lakáslízing feltételei:

 • 18. életévét betöltött magánszemély igényelheti, aki a futamidő 10. évében maximum a 65. életévét tölti be.
 • Állandó magyarországi lakcímmel és legalább 3 hónapos (nem próbaidős) határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik, vagy munkaviszonya határozott idejű, de minimum 1 éve folyamatosan a jelenlegi munkahelyén dolgozik.
 • Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió - Forint között lehet.
 • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhető.
 • Új lakás vásárlására, használt lakás vásárlására, szabad felhasználásra adható.
 • Maximális futamidő 25 év.
 • Szükséges önerő 0-20% között a jövedelem és az ingatlanfedezettség függvényében.

A lízingeléshez szükséges dokumentumok:

 • Személyes iratok (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya),
 • Munkáltatói igazolás (30 napon belüli),
 • Az utolsó háromhavi befizetett közüzemi számla+csekk,
 • Az utolsó két-háromhavi folyószámla kivonat,
 • Lízingelni kívánt ingatlan tulajdoni lapja.

Válassza a legkedvezőbb ajánlatot! Találja meg a legolcsóbb törlesztőt! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez főként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetősége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »