Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Lakáslízing törlesztő részlete

A lakáslízing kalkulátorokat akár ingatlanra is használhatja, így a legolcsóbb, legjobb törlesztÅ‘t is megtalálhatja. A lakáslízing alapvetÅ‘en egy alacsony önerÅ‘vel igényelhetÅ‘ finaszírozási forma. Ezen felül akár deviza alapon is igénybe vehetÅ‘, így több ajánlat közül választhat. A kalkulátornak a futamidÅ‘t, valamint a lízing összegét kell megadnia és máris látni fogja a lehetÅ‘ségeit, amelyek közül a legolcsóbbat tudja választani.

Ezen felül több célra is használhatja a kalkulátort, amelyek elÅ‘nyösek az Ön számára. Kérhet elÅ‘zetes hitelminÅ‘sítést, amelynek célja, hogy meglévÅ‘ anyagi (valamint a fedezet) helyzete mekkora összeg lízingelését teszi lehetÅ‘vé, de akár konkrét ajánlatkérésre is alkalmazhatja.

Mi is az ingatlanlízing?

A lakáslízing voltaképpen egy "bérleti jog megvétele". Ez azt jelenti, hogy a vevÅ‘, vagyis a LízingbevevÅ‘ lízingeli (bérli) a lakást az eladótól (Lízingbeadó). A lakás a futamidÅ‘ lejártával kerül a LízingbevevÅ‘ tulajdonába. KedvezÅ‘bb, mint az albérlet, mert ez saját tulajdont fog képezni a késÅ‘bbiekben, és kedvezÅ‘bb, mint a lakáshitel, mert a költségei, valamint a fizetendÅ‘ költségei alacsonyabbak.

A lakáslízing feltételei:

 • 18. életévét betöltött magánszemély igényelheti, aki a futamidÅ‘ 10. évében maximum a 65. életévét tölti be.
 • Állandó magyarországi lakcímmel és legalább 3 hónapos (nem próbaidÅ‘s) határozatlan idejű munkaviszonnyal rendelkezik, vagy munkaviszonya határozott idejű, de minimum 1 éve folyamatosan a jelenlegi munkahelyén dolgozik.
 • Igényelt hitelösszeg 1 millió – 100 millió - Forint között lehet.
 • Svájci frank (CHF), Euró (EUR) és Forint (HUF) alapon igényelhetÅ‘.
 • Új lakás vásárlására, használt lakás vásárlására, szabad felhasználásra adható.
 • Maximális futamidÅ‘ 25 év.
 • Szükséges önerÅ‘ 0-20% között a jövedelem és az ingatlanfedezettség függvényében.

A lízingeléshez szükséges dokumentumok:

 • Személyes iratok (személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya),
 • Munkáltatói igazolás (30 napon belüli),
 • Az utolsó háromhavi befizetett közüzemi számla+csekk,
 • Az utolsó két-háromhavi folyószámla kivonat,
 • Lízingelni kívánt ingatlan tulajdoni lapja.

Válassza a legkedvezÅ‘bb ajánlatot! Találja meg a legolcsóbb törlesztÅ‘t! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »