Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Gyorskölcsön jövedelem alapon?

A gyorskölcsön elsősorban jövedelem alapú hitel, így ennek megléte, és igazolása elsődleges az igényléshez. Meglétét a jövedelemigazolással, illetve folyószámla kivonattal tudja igazolni, így azonnal láthatóvá válik, hogy mekkora összeget tud igényelni, és természetesen mekkora futamidőre. A gyorskölcsön kisebb összeg felvételét teszi lehetővé, viszont adott körülmények között a lehető leghamarabb kapja meg, így ha azonnali segítségre van szüksége, ideális megoldás.

A gyorskölcsön feltételei:

  • Az igényelt összeg 30.000-500.000 Forint között lehet.
  • Az igénylőnek nagykorú, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Jövedelemigazolás szükséges. Az elvárt min. jövedelem 60.000 forint, ám ez helyenként változhat.
  • 30 napon belüli Munkáltatói igazolásra is szükség van. Minimum fél éves munkaviszony az elvárt.
  • BAR lista kizáró ok, ám passzív státusz esetén van kivétel. Ez általában a kisebb összegek felvételénél lehetőség.

Miért kedvező a gyorskölcsön?

A gyorskölcsön előnye többrétű: Az első, és legfontosabb, hogy minimális időtartamon belül megkapja az igényelt összeget, így nem kell heteket várakoznia. Ezen felül szabad felhasználású, tehát arra költi pénzét, amire szeretné, amire szüksége van.

Mire kell ügyelnie?

A gyorsaság hátránya általában a magas THM. Vagyis magasabb a díja, mint a hossabb elbírálású kölcsönöknek. Kedvezményesen akkor tud gyorskölcsönt igényelni, ha ez a mutató, a THM 0%, hiszen ebben az esetben elengedik a kölcsön igénylésének plusz költségeit, illetve az egyéb járulékos díjakat.

Oldja meg anyagi gondjait, váratlan kiadása nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2014. aug. 26.

Gyorskölcsön igénylés munkáltatói nélkül

  Gyorskölcsön igénylés munkáltatói nélkül A gyorskölcsönöknél többféle fedezet bevonására is lehetősége van: lehet akár… tovább »
2014. júl. 27.

Személyi kölcsön vagy hitelkártya az előnyösebb?

Bár hasonló a kettő, mégsem ugyanaz és más helyzetkeben alkalmazható. A hitelkártya egy teljesen személyre… tovább »
2014. júl. 25.

Lakáshitelek gyorsított igényléssel?

Az államilag támogatott hitelek feltételei: A kölcsön igénylésénél a megszabott korhatár egyedülálló, vagy egy gyermekét… tovább »