Kalkulátor
Ft
A legjobban kidolgozott naprakész hitelkalkulátor, mely használatával ezreket, akár tízezreket is spórolhat. A feltűntetett törlesztőrészletek az adott hitelfajtában nyújtott legkedvezőbb hitel kiválasztásával kerültek kiszámolásra. A tájékoztatás nem teljes körű. A kalkulátorban megadott értékek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek (Ptk. 211. §).

Akciós személyi kölcsön 2012

A pénzintézetek által biztosított akciók által "versenyeztetik" kínálatukat, hogy minél olcsóbb, kedvezÅ‘bb legyen a személyi kölcsön igénybe vétele.
Az akciók keretében általában a különbözÅ‘ plusz költségeket, vagyis a kezelési költséget, illetve bizonyos díjakat, kamatokat engedhetik el, vagy csökkenthetik azok mértékét. Mivel az önerÅ‘ mértékét, illetve a hitel maximális összegét törvényben rögzítik, ezekkel a "kisebb" költségekkel tudnak kalkulálni a pénzintézetek. Ezek elengedése is többszázezer forint megtakarítást jelent.

A THM a Teljes Hiteldíj Mutató. Vagyis a személyi hitel igénylésénél felmerülÅ‘ összes kamatot és plusz díjat, kezelési díjat tartalmazza. Amennyiben akciós személyi kölcsönt lát, ez az, amelyet elengednek általában.

Személyi hitelek feltételei

  • A személyi kölcsön jövedelem alapú, tehát ennek megfelelÅ‘en ez a legfontosabb, amelyet a hitel elbírálásánál figyelembe vesznek. A szigorítások ezt a piacot is érintették.
  • A munkaviszonynak minimum 6 hónapja fent kell állnia.
  • A hitel szabad felhasználású, tehát semmilyen elszámolási, számlabemutatási kötelezettsége nincs.
  • Összege az igazolt jövedelem 5-6szorosa, adóstárs bevonásával 8-10szerese lehet.
  • Futamideje 7-8 év, amely bankonként változhat.
  •   2010-ben életbe lépett módosítások ezt a szegmenset nem érintették, így továbbra is Forint (HUF), Euró (EUR), Svájci frank (CHF) alapon lehet személyi hitelt igényelni, de a svájci frank változása miatt elsÅ‘sorban a forint és az euró alapú hitelt preferálják a pénzintézetek.
  • A személyi hitelt 18 éven felül bárki igényelheti, 25 éves kor alatt azonban magasabb az elutasítási arány. A felsÅ‘ életkorhatár személyi hiteleknél 65 év. Az igénylÅ‘ cselekvÅ‘képes és devizabelföldi magánszemély lehet.
  • A hitel igénylÅ‘je nem szerepelhet a KHR/BAR listán, sem aktív, sem passzív státuszban. Amennyiben mégis szeretne személyi kölcsönt felvenni, csakis úgynevezett tiszta adós, vagyis olyan személy, aki nem szerepel ezen a listán, bevonásával sikerülhet.

Melyik a legolcsóbb?

Használja a személyi hitelkalkulátort! A futamidÅ‘, valamint a felvenni kívánt kölcsön összegének megadásával a kalkulátor kiszámítja Önnek a várható törlesztÅ‘ részletei nagyságát. Deviza alapú ajánlatokat is látni fog, többet is, hogy garantáltan a legolcsóbb ajánlatot tudja igénybe venni.

Váratlan kiadása merült fel? Van megoldás! Kattintson most a cikk alatt található Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenÅ‘ űrlapot!

Népszerű bejegyzések

2012. jan. 19.

Hitelkiváltás kalkulátor

Miben segít Önnek a hitelkiváltás kalkulátor? A hitelkiváltás kalkulátor használatával azonnal kiszámolhatja, hogy igénylés esetén… tovább »
2012. jan. 18.

Lakáshitelek kiváltása

Ez fÅ‘ként a devizahiteleket érinti. Azonban az adósságrendezés, valamint a hitelkiváltás lehetÅ‘sége továbbra is megmaradt,… tovább »
2012. jan. 13.

Jelzáloghitel szabad felhasználásra?

A szabad felhasználású jelzáloghitel feltételei: Az ingatlanfedezet mellett nyújtott szabad felhasználású hitel maximális futamideje 30… tovább »